Oldtimershow

De oldtimershow zal ons terugbrengen naar het begin van de 20e eeuw to circa 30 jaren gelden. Het evenemententerrein zal gedurende de hele dag volstaan met allerlei soorten klassieke tractoren, stationaire motoren en zeldzame landbouwwerktuigen.

          

De hele dag zal er een dorsmachine in bedrijf te bezichtigen zijn en staan er meerder authentieke woonwagen tentoongesteld. Naast het showen van de oldtimers word er ook een rondrit georganiseerd vanaf 12:30 tot 14:00uur in de prachtige, landelijke omgeving van Zevenhuizen.

          

Liefhebbers van oldtimers en boerendagen kunnen hun hart ophalen bij de oude tractoren en genieten van diverse oude bezienswaardigheden.

Voor het eerst dit jaar hebben we een speciale Verkoop/handelshoekvoor trekkers en onderdelen. De verkoophoek heeft een speciale ruimte op het veld bij de oldtimmers.

Ook nieuwe dit jaar is de Zeuvmhuuster Next Top Trekker. Er zijn verschillende categorieën waarin prijzen te behalen vallen. Een aantal van deze categorieën zijn: De mooiste gerestaureerde trekker, De meest apparte trekker en De meest in orginele staat trekker