Zeuvmhuusters's Next Top Trekker

Aangezien we elk jaar meer trekker op ons veld krijgen en daar soms prachtig gerestaureerde trekkers, of juist bijzondere exemplaren tussen staan, leek het ons leuk om een verkiezing te organiseren.

Meedoen is heel simpel. Iederendie met een trekker naar de Agridag komt doe mee. De Jury loopt de gehele dag over het terrein om alle trekkers te bekijken en te beoordelen.

Er zijn drie categorieen om in mee te doen:

  1. De mooist gerestaureerde trekker.
  2. De ongerestaureede trekker.
  3. Meest aparte trekker

Bij de mooist gerestaureerde trekker word gekeken welke trekker het mooist is opgeknapt. Denk hierbij aan een netjes gespoten trekker met orginele emblemen. De trekker had bijwijze van zo uit de showroom kunnen komen.

Bij de ongerestaureerde trekker gaat het er juist om dat de trekker historie uitstraalt. Dat hij nog nooit is overgespoten en dat er juist te zien is dat hij een leven lang aan het gewerkt geweest is.

De meest aparte trekker is eigenlijk de ruimste catogorie. Want hier kan elke trekker onder vallen. Een bijzondere kleur, een apart model of een zeldzame verschijning. Die trekker hoeft dus absoluut nier orgineel te zijn.

In elke categorie valt een 1e , 2e of 3e prijs te behalen. de prijsrozetten worden aan het einde van de dag om 16.00 uitgereikt. Hiervoor moeten de trekker en eigenaar nog wel aanwezig zijn. Mocht een van de beiden niet meer aanwezig zijn gaat de prijs naar een andere deelnemer.